Reisverslag

Door Dhr. Vermeer uit Meerkerk (NL)

Liverpool FC vs. Wolverhampton W.

Het boekje was erg handig en informatief. De kaartjes waren uiteindelijk inderdaad ruim op tijd, dus dat was gelukkig geen probleem verder. Als we weer een voetbalreis willen ondernemen, zullen we dus zeker weer een kijkje nemen op je website.

We hebben het erg naar ons zin gehad in Liverpool. Alleen eerste kerstdag waren alle winkels, pubs en restaurants gesloten. De hele stad was donker. Dat was wel jammer. Geen uitgebreid kerstdiner, maar gelukkig konden we in het hotel (Atlantic Tower) terecht voor friet en broodje hamburger, wat ook wel weer grappig was. De wedstrijd was erg leuk. Goede sfeer in het stadion ondanks de scheldende supporters en ook voor en na de wedstrijd was het erg leuk. We hebben ook nog een stadiontour gedaan en we zijn naar het beatlesmuseum geweest. Verder was er in Liverpool niet heel veel te beleven, vooral door kerst denken wij, maar je kan het zelf wel heel gezellig maken. Het boekje was erg handig en informatief. De kaartjes waren uiteindelijk inderdaad ruim op tijd, dus dat was gelukkig geen probleem verder. Als we weer een voetbalreis willen ondernemen, zullen we dus zeker weer een kijkje nemen op je website.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!