Reisverslag

Door Dhr. Uitslag uit Nunspeet (NL)

Paris Saint Germain vs. Girondins de Bordeaux

Mijn zoon Bas en ik hebben afgelopen weekend een heerlijke trip gehad naar Parijs, hij was geslaagd voor zijn TL+ en was begin deze maand ook nog eens jarig, dus reden genoeg om zo'n trip te boeken. Hotel (All Seasons Gare Est) was goed, de 1e morgen zaten we zonder water, dit werd snel opgelost en we konden terecht in een andere kamer om ons op te frissen. Ontbijt was goed, zij het niet overdadig (alleen stokbrood en vooral het eitje misten we....), De stad: ronduit geweldig, goed bereikbaar met elke 600 meter een metrostation. Prachtig weer, zelfs een biertje vatten op een terras op de Champs Elysees ging lukken. De wedstrijd: goeie sfeer, jammer dat het niet tot scoren kwam. Nadien geen problemen in de metro (we moesten terug van zuidwest naar noordoost, dus zo'n beetje met de metro onder de hele stad door). Vriendelijk groet, Dries Uitslag

Mijn zoon Bas en ik hebben afgelopen weekend een heerlijke trip gehad naar Parijs, hij was geslaagd voor zijn TL+ en was begin deze maand ook nog eens jarig, dus reden genoeg om zo'n trip te boeken. Hotel (All Seasons Gare Est) was goed, de 1e morgen zaten we zonder water, dit werd snel opgelost en we konden terecht in een andere kamer om ons op te frissen. Ontbijt was goed, zij het niet overdadig (alleen stokbrood en vooral het eitje misten we....), De stad: ronduit geweldig, goed bereikbaar met elke 600 meter een metrostation. Prachtig weer, zelfs een biertje vatten op een terras op de Champs Elysees ging lukken. De wedstrijd: goeie sfeer, jammer dat het niet tot scoren kwam. Nadien geen problemen in de metro (we moesten terug van zuidwest naar noordoost, dus zo'n beetje met de metro onder de hele stad door).


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!