Reisverslag

Door Dhr. Dam uit Nuenen (NL)

DFB Pokal vs. Finale

We hebben geweldig genoten bij de DFB Pokal finale. Geweldige sfeer en ons favoriete team (Borussia Dortmund) overtuigend gewonnen. Het hotel (Holiday Inn Berlin City Centre East) was prima. Wellicht een tip is om een keuze te hebben tussen een hotel in de stad of buiten de stad. Wij kennen Berlijn redelijk en gaan alleen voor het voetbal, dan is een hotel buiten de stad praktischer (met het verkeer). De organisatie (boekje) was perfect, tickets lagen klaar bij het hotel. Prima. Dank voor alles. Groet, Jeroen

We hebben geweldig genoten bij de DFB Pokal finale. Geweldige sfeer en ons favoriete team (Borussia Dortmund) overtuigend gewonnen. Het hotel (Holiday Inn Berlin City Centre East) was prima. Wellicht een tip is om een keuze te hebben tussen een hotel in de stad of buiten de stad. Wij kennen Berlijn redelijk en gaan alleen voor het voetbal, dan is een hotel buiten de stad praktischer (met het verkeer). De organisatie (boekje) was perfect, tickets lagen klaar bij het hotel. Prima. Dank voor alles.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!