Reisverslag

Door Mevr. Schipper uit Amsterdam (NL)

Real Madrid vs. FC Barcelona

We hebben het geweldig gehad, niet in de laatste plaats door de perfecte gang van zaken met de reisbegeleiding: het boekje, de bezorging van de entreekaarten en de communicatie er omheen was prima in orde ! Hartelijk dank daarvoor.

Het is al weer bijna een week geleden dat we in het Bernabeu zaten; we waren dinsdag terug Ik had het even druk, maar hier is onze foto: hier staan mijn neef Puck en ik voor het Bernabeu de dag voor de wedstrijd, waar we de Tour door het stadion gingen doen en natuurlijk uitgebreid de shop bezoeken want er moest een shirt met Kaka op de rug gescoord worden. We hebben het geweldig gehad, niet in de laatste plaats door de perfecte gang van zaken met de reisbegeleiding: het boekje, de bezorging van de entreekaarten en de communicatie er omheen was prima in orde ! Hartelijk dank daarvoor. Natuurlijk hadden we graag gezien dat die zenuwachtige benen van de Real Madrid coryfeeën de bal ook achter de doelman kregen, met een beetje geluk dan misschien...maar helaas....we hebben best een paar leuke dingen gezien, maar ja...wat is die Messi een snelle, handige jongen en naarmate de wedstrijd vorderde was het niet te ontkennen: Barca was een team en Real kon het niet goed bijbenen. De sfeer op de tribune was prima, leuk zo tussen Spanjaarden en wat een stadion, het Bernabeu, zeker als het gevuld is zie je hoe imposant het is. Een prachtige herinnering. Nogmaals dank en we gaan weer sparen voor een volgende keer ;-)


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!