Reisverslag

Door Dhr. Luijting uit Santpoort Zuid (NL)

Sporting Portugal vs. Academica

Was wederom goed geregeld, wedstrijd was aantrekkelijk! We hebben ons vermaakt in Lisboa en 2 dagen auto gehuurd voor coutryside. (ricky en stijn zijn populair in het stadion). Tip voor jullie boekje, busshuttle is 3,50e retour(elke 20min). Op de dag zelf is het ticket in de airport bus de hele dag geldig. (in jullie boekje staat dat het voor alle OV is op die dag, dit is niet zo) Hotel (Holiday Inn Lisbon) was goed, slechte receptie maar daar kunnen jullie niks aan doen :). Jammer natuurlijk dat het zwembad pas 1 mei open ging op het dak :) Bedankt voor het om boeken van de tickets en de daarbij gemaakte kosten. Over het algemeen is het met Transavia beter vliegen dan met Easyjet (wij vliegen zelf ook veel) maar begrijp dat het prijs technisch interessanter is om met Easyjet aan te bieden. In ieder geval, we hebben ons vermaakt, Dank en hoogstwaarschijnlijk tot volgend jaar! Zonnige groet, Paul Luijting

Was wederom goed geregeld, wedstrijd was aantrekkelijk! We hebben ons vermaakt in Lisboa en 2 dagen auto gehuurd voor coutryside. (ricky en stijn zijn populair in het stadion). Tip voor jullie boekje, busshuttle is 3,50e retour(elke 20min). Op de dag zelf is het ticket in de airport bus de hele dag geldig. (in jullie boekje staat dat het voor alle OV is op die dag, dit is niet zo) Hotel (Holiday Inn Lisbon) was goed, slechte receptie maar daar kunnen jullie niks aan doen :). Jammer natuurlijk dat het zwembad pas 1 mei open ging op het dak :) Bedankt voor het om boeken van de tickets en de daarbij gemaakte kosten. Over het algemeen is het met Transavia beter vliegen dan met Easyjet (wij vliegen zelf ook veel) maar begrijp dat het prijs technisch interessanter is om met Easyjet aan te bieden. In ieder geval, we hebben ons vermaakt, Dank en hoogstwaarschijnlijk tot volgend jaar!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!