Reisverslag

Door Dhr. Kluiters uit Zoeterwoude (NL)

Celtic vs. St Johnstone

De reis is prima verlopen. Jullie boekje is erg leuk en handig, zeker voor mijn reisgenoot. Die is namelijk niet van de Internet-generatie. Ook de boarding-passen voor zowel de heen- als de terugreis, zijn erg handig. Dat scheelt weer wachttijd op de luchthavens. Het hotel, Jurys Inn, was prima. Lekker centraal in de stad, prima kamer, leuke bar en zeer uitbereid Engels ontbijt. Zoals gemeld was de wedstrijd niet geweldig, maar de sfeer was fantastisch. Ze blijven gaan die Celtic fans. Vooral het eerbetoon aan Stiliyan (Stan) Petrov was zeer indrukwekkend. Deze oud Celtic-speler had op de vrijdag voor de wedstrijd bekend gemaakt dat hij aan acute leukemie leidt. http://www.youtube.com/watch?v=n8-tb1BArIQ Doordat Rangers op zaterdag had gewonnen kon Celtic nog net geen kampioen worden. Het werd een eenvoudige 2-0 overwinning. Grote man aan Celtic-kant was Georgios Samaras, met 1 goal en 1 assist die door een verdediger in eigen goal werd gewerkt. Centraal achterin speelde Glen Loovens een degelijke partij. Glasgow is een heel leuke en gezellige stad, met veel leuke pubs. Er rijdt ook een tourbus door de stad. Voor 11 pond kun je er 2 dagen gebruik van maken en je mag zo vaak op en af stappen als je wilt. Wij zijn op zaterdag onder meer bij het gloednieuwe Riverside Museum geweest. Dat staat vol met oude auto's, treinen, trams, motoren en fietsen. n, zoals alle rijksmusea, gratis toegang. Verder valt tijdens zo'n tour op dat Glasgow vooral een heel oude stad is met heel veel historische panden met allemaal interessante feiten. Met dank aan de gids op de bus. Bedankt voor het regelen en wie weet tot een volgende keer. Groet, Ed Kluiters

De reis is prima verlopen. Jullie boekje is erg leuk en handig, zeker voor mijn reisgenoot. Die is namelijk niet van de Internet-generatie. Ook de boarding-passen voor zowel de heen- als de terugreis, zijn erg handig. Dat scheelt weer wachttijd op de luchthavens. Het hotel, Jurys Inn, was prima. Lekker centraal in de stad, prima kamer, leuke bar en zeer uitbereid Engels ontbijt. Zoals gemeld was de wedstrijd niet geweldig, maar de sfeer was fantastisch. Ze blijven gaan die Celtic fans. Vooral het eerbetoon aan Stiliyan (Stan) Petrov was zeer indrukwekkend. Deze oud Celtic-speler had op de vrijdag voor de wedstrijd bekend gemaakt dat hij aan acute leukemie leidt. http://www.youtube.com/watch?v=n8-tb1BArIQ Doordat Rangers op zaterdag had gewonnen kon Celtic nog net geen kampioen worden. Het werd een eenvoudige 2-0 overwinning. Grote man aan Celtic-kant was Georgios Samaras, met 1 goal en 1 assist die door een verdediger in eigen goal werd gewerkt. Centraal achterin speelde Glen Loovens een degelijke partij. Glasgow is een heel leuke en gezellige stad, met veel leuke pubs. Er rijdt ook een tourbus door de stad. Voor 11 pond kun je er 2 dagen gebruik van maken en je mag zo vaak op en af stappen als je wilt. Wij zijn op zaterdag onder meer bij het gloednieuwe Riverside Museum geweest. Dat staat vol met oude auto's, treinen, trams, motoren en fietsen. n, zoals alle rijksmusea, gratis toegang. Verder valt tijdens zo'n tour op dat Glasgow vooral een heel oude stad is met heel veel historische panden met allemaal interessante feiten. Met dank aan de gids op de bus. Bedankt voor het regelen en wie weet tot een volgende keer.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!