Reisverslag

Door Dhr. Verburgt uit Wijk bij Duurstede (NL)

West Ham United vs. Manchester City

We hoorden in Londen dat er al wat vliegvelden waren gesloten i.v.m. de vulkaanas maar even een sms je naar jou gaf ons opluchting. Nog bedankt daarvoor. Nogmaals bedankt voor de zorgen en het organiseren van onze voetbalreis.

Wij hebben heerlijk genoten van de voetbalreis naar Londen. Londen is een hele mooie stad waar je veel kan ontdekken (het lijkt wel een beetje op Euro Disney... iedere keer ontdek je weer andere dingen). Inchecken op het vliegveld bleek trouwens niet nodig als je alleen handbagage bij je hebt. - De tip van de Terravision bus van het vliegveld naar Londen was een goeie tip. Je kan in het vliegveld gelijk een retourticket boeken. Dat scheelt weer een paar ponden. Ze schrijven een retourdatum en tijd op je ticket maar als je toch eerder naar het vliegveld terug wil kan dat (als er plaats is) - De travel card kan je ook gebruiken voor de Londense dubbeldekkers. Hartstikke leuk als je de stad op een andere manier wilt verkennen. Ook de verwijzingen (busroutes) naar de diverse stations zijn, als je eenmaal door hebt hoe het werkt, heel goed te doen. - het hotel (Days Inn Waterloo) was prima !!! De kamers waren niet groot maar voldoende voor z'n tweetjes als je 'maar' een weekendje weg bent. Het hotel staat wel aan een drukke weg waar je regelmatig de sirene's van de hulpdiensten hoor. Voor ons geen probleem maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen daar wakker van worden of blijven. - Om naar het stadion te komen kan je gebruik maken van de metro. Station Upton park ligt in zone 3 dus in principe heb je nog een extra kaartje nodig. Toen wij op een metrostation stonden om te kijken waar we over moesten stappen werd ons door een medewerker van de metro vertelt dat we het met onze 2 zone kaartjes gewoon moesten proberen en als ons kaartje bij Upton Park geweigerd zou worden wij een medewerker aan moesten spreken en daar eventueel een zone bij konden kopen. Toen wij in Upton Park aankwamen werd ons kaartje inderdaad geweigerd maar wij mochten van de medewerker gewoon via een zij uitgang doorlopen. Ook op de terugreis naar het centrum stonden de poorten gewoon open en werden we vriendelijk gegroet door de medewerkers van de ondergrondse. Mazzel of niet... ??? De wedstrijd was echt fantastisch. De reis was een cadeautje voor mijn vrouw. ZIJ is de voetbal 'gek', ikzelf geef echt helemaal niets om voetbal maar de sfeer in het stadion (met de 'bubbles') vond ik ook echt gaaf. Je kan zien dat het in Engeland er anders aan toe gaat dan in Nederland. De scheids fluit de wedstrijd in Engeland niet dood en laat de voetballers zelf hun strijd uitvechten. Ook de sfeer van de supporters onderling is goed. Echt top om zo'n wedstrijd een keer bij te wonen (en dat voor een voetbal leek :-). Gelukkig verliep onze terugreis ook zonder problemen. We hoorden in Londen dat er al wat vliegvelden waren gesloten i.v.m. de vulkaanas maar even een sms je naar jou gaf ons wat opluchting. Nog bedankt daarvoor. Nogmaals bedankt voor de zorgen en het organiseren van onze voetbalreis.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!