Reisverslag

Door Dhr. van den Berg uit Naaldwijk (NL)

FC Barcelona vs. FC Rubin Kazan

Vanaf Schiphol vertrek tot aan Schiphol aankomst was alles prima geregeld. Alles ging lekker snel, en het duurde eigenlijk net te kort. Het hotel (Ayre Hotel Rosellon) met afgeleverde kaarten verliep prima, dus wij hebben geen klagen gehad.

De reis was super. 1e dag heerlijk weer, 2e dag minder. Dat heeft de pret niet gedrukt. Afgezien van de wedstrijd verliep alles vlekkeloos. Vanaf Schiphol vertrek tot aan Schiphol aankomst was alles prima geregeld. Alles ging lekker snel, en het duurde eigenlijk net te kort. Het hotel (Ayre Hotel Rosellon) met afgeleverde kaarten verliep prima, dus wij hebben geen klagen gehad. De eerste dag hebben we nog veel gezien. (trouwens echt een superhotel, sjieke kamer, lekker eten, mooie locatie, top!) waarna we halverwege de middag onszelf zijn gaan concentreren op de sangria. Als je nog een tip wilt: wij vonden hem aan de Barri Gotic het lekkerst. Daarna de wedstrijd en toen de kroeg. Niet te laat naar bed, want de volgende dag wilden we nog naar het Olympisch stadion. Uitzicht vanaf de bergen over Barcelona was uniek, ook wel een aanrader, daarna doorgeracet naar Parc Gaudi. Ook erg mooi. Uiteindelijk vele highlights gezien, maar we zijn niet overal binnen geweest. Voor de rest hebben we beide dagen met de metro gereisd en dat is perfect geregeld. Het enige wat wij verwarrend vonden was de aankomst op Barcelona. We gokten op een bus van vliegveld 2 naar 1 waar de trein ging. Dat hadden we goed. Met de trein aangekomen in Barcelona hebben we een half uur voor nop gewacht op een verkeerd kaartje van de metro. Aldoende leert men. Verder was het boekje prima en hebben we leuke dagen gehad. Bedankt en binnenkort hopelijk een keer naar Engeland:) Hartelijk dank!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!