Reisverslag

Door Dhr. Keuter uit Emmen (NL)

Hannover 96 vs. Bayern München

Het is een echte aanrader om een voetbalwedstrijd van Hannover96 te bezoeken, al is het alleen maar om de ligging van het hotel en de bier und bratwurst. Wij gaan zeker nog een keer een wedstrijd hier bezoeken.

Een beetje late reactie, maar het was wederom weer allemaal goed geregeld. Een betere locatie voor een hotel (Courtyard by Marriott Hannover Maschsee) voor een voetbalwedstrijd is er niet te vinden, onze kamer keek uit op het stadion... (zie bijgevoegde foto). De reis is goed verlopen, net over de grens met onze navi (dan is een route beschrijving bijna overbodig). Verder zag het boekje er weer goed uit, alleen zijn wij niet de stad in geweest omdat we meteen na aankomst in het hotel al sfeer zijn gaan proeven om het stadion... Wij zijn in het supportershome van de NORDKURVE terecht gekomen en dat is echt aan te raden, leuke gemoedelijke voetbalsfeer en ook buiten was de sfeer perfect, veel grote schermen (met de 'voor' wedstrijd Stutgart-Leverkusen) en natuurlijk overal Bier und Bratwurst... Tja en Robert Enke kwam je nog op veel plekken tegen, foto's/bloemen etc. En van Gaal was bij het begin van de wedstrijd nog iets minder populair dan hij vandaag is. Wat leuk was dat de beide elftallen met een Nederlandse aanvoerder het veld opkwamen (Bruggink en van Bommel). Verder zijn we geen Nederlandse supporters tegengekomen, toch is het een echte aanrader om een voetbalwedstrijd van Hannover96 te bezoeken, al is het alleen maar om de ligging van het hotel en de bier und bratwurst. Wij gaan zeker nog een keer een wedstrijd hier bezoeken.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!