Reisverslag

Door Dhr. Vlems uit Bladel (NL)

Rangers FC vs. Celtic

Het was grandioos! We hadden een prachtige plek vlakbij het veld en toevallig ook nog in het vak van de winnende club. Het boekje is een welkome reisleider, ik kan niet stellen dat er onvolkomenheden in stonden, we zijn alleen effe fout gereden in Venlo naar Weeze toe. Het hotel (Quality Central) lag uitstekend, vlakbij het station. Het stadion van Rangers was op taxi-afstand. We zaten vlakbij de pubs, ze zijn alleen zo vroeg dicht. We zijn de dag erop ook nog naar het stadion van Celtic geweest en naar Edinburgh. Groet, Jan

Het was grandioos! We hadden een prachtige plek vlakbij het veld en toevallig ook nog in het vak van de winnende club. Het boekje is een welkome reisleider, ik kan niet stellen dat er onvolkomenheden in stonden, we zijn alleen effe fout gereden in Venlo naar Weeze toe. Het hotel (Quality Central) lag uitstekend, vlakbij het station. Het stadion van Rangers was op taxi-afstand. We zaten vlakbij de pubs, ze zijn alleen zo vroeg dicht. We zijn de dag erop ook nog naar het stadion van Celtic geweest en naar Edinburgh.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!