Reisverslag

Door Dhr. Krens uit Tilburg (NL)

Liverpool FC vs. Fiorentina

Hartelijk dank voor de perfecte organisatie. Alle benodigde gegevens en informatie is correct en - vooral belangrijk - op tijd ontvangen. Het bijgesloten boekje hebben we goed kunnen gebruiken en was een goede aanzet en reisgids ter plekke.

Hartelijk dank voor de perfecte organisatie. Alle benodigde gegevens en informatie is correct en - vooral belangrijk - op tijd ontvangen. Het bijgesloten boekje hebben we goed kunnen gebruiken en was een goede aanzet en reisgids ter plekke. Op de dag zelf: Vlucht op tijd. Correct en vriendelijk personeel in een goed hotel. Ligging van het hotel (Premier Inn City Centre) super. Kaartjes perfect op tijd en duidelijk, goede plaatsen in het stadion. Idem op de terugreis. Het was een fantastische belevenis zowel de wedstrijd als ons bezoek aan Liverpool en haar gebouwen met heel vriendelijke inwoners. Een extra tip is wellicht een bezoek aan het geheel vernieuwde en recent geopende (winkel) centrum nr. 1 met bezoek aan het reuzenrad en de Liverpoolshop. Wij hebben een aantal keren de taxi genomen bij het Met Quarter. Als je voor de wedstrijd wat wil eten in de stad of na de game de Liverpoolpubs wil bezoeken is dat een goede plek om daarvan uit met de taxi te vertrekken of terug te keren. Het ligt op steenworp van het hotel. Nogmaals complimenten en succes met jullie activiteiten, we gaan zeker nog eens naar Barcelona. Madrid of Milan of toch terug naar het vriendelijke Engeland............... London ?


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!