Reisverslag

Door Dhr. Sijm uit Castricum (NL)

Rangers FC vs. Celtic

Wat fantastisch om dit een keer mee te maken, hartelijk dank daarvoor. Al met al hebben de jongens en ik heel erg genoten, bedankt voor de uitstekende organisatie.

Hier een kort verslagje van ons voetbalweekeind in Glasgow. Eerst wat over het vliegen. Alles liep op rolletjes, we vlogen op tijd en de vliegtijden waren lekker kort, alleen moesten we ons op zondag na de wedstrijd haasten omdat onze vlucht om 16.00 uur vertrok. Maar het is goed afgelopen, we waren net op tijd. Vrijdagavond kwamen we om 21.30 uur aan bij ons hotel. Zonder meer een uitstekend hotel (Novotel) met goede bedden, een lekker ontbijt en een uitstekende service... Daarna naar de stad en lekker chinees gegeten met een grote pot bier. Zaterdag de stad verkend, mooie kleren gekocht, ook voor nieuwe feestjes maar vooral voor de vip box in het stadion. Glasgow zelf is een prachtige stad met mooie oude gebouwen en prachtige winkels...'s Avonds lekker gegeten en tot 24.00 uur in een pub gezeten lekker biertjes gedronken, ja want we waren er nu toch. Op zondag om 11.00 uur waren we in de vip room waar al volop werd gegeten en gedronken. Wat fantastisch om dit een keer mee te maken, hartelijk dank daarvoor. Ook wij hebben gegeten en gedronken dus we kwamen niets te kort, plus een fantastische wedstrijd met veel sfeer. Al met al hebben de jongens en ik heel erg genoten, bedankt voor de uitstekende organisatie.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!