Reisverslag

Door Dhr. Pijnenborg uit Ysselsteyn (NL)

Internazionale vs. Catania

De vakantie was heel leuk, en alles was goed geregeld. Het hotel (Fenice) was prima en het eten ook. Het boekje was heel fijn we hebben er veel informatie uit gehaald. Verder bedankt voor alles en misschien tot de volgende boeking.

De vakantie was heel leuk, en alles was goed geregeld. Het hotel (Fenice) was prima en het eten ook. De wedstrijd en het stadion waren heel indrukwekend. We zijn een dag naar Monza geweest waar op dat moment met motors werd gecrossd heel leuk. De reis is ook goed verlopen en de metro is even wennen maar als je het door hebt is het makkelijk. Het boekje was heel fijn we hebben er veel informatie uit gehaald. Milaan is een leuke stad als je van winkelen houdt en kerken, dus dat hadden we in een dag wel gezien. Verder bedankt voor alles en misschien tot de volgende boeking, misschien een voetbaltrip naar Engeland


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!