Reisverslag

Door Dhr. Pas uit Emst (NL)

AS Roma vs. Juventus

We zijn weer terug. Het was in een woord geweldig. Hoewel we natuurlijk voor de voetbalwedstrijd gingen hebben we Rome natuurlijk ook bekeken. Het is een hele leuke stad maar wel heel erg op het toerisme gericht. We hebben natuurlijk de meeste belangrijke bezienswaardigheden bekeken maar om alles te bekijken is een weekend natuurlijk te kort. Ik had al eerder gezegd dat jullie de zaakjes netjes voor elkaar hebben. Dat de tickets er eerst niet waren was natuurlijk even schrikken. Maar dit werd snel opgelost dus achteraf viel dit nog wel mee. Het hotel (Hotel Selene) was eenvoudig maar voor een drie sterren hotel was het goed. Het ontbijt was niet echt om over naar huis te schrijven maar wat er was, was goed te eten. Wel moesten we toen we vertrokken nog 12 euro per kamer betalen. Dit was denk ik een soort toeristenbelasting. Misschien een tip om dit toch nog even te vermelden in jullie boekje dat dit er nog bij komt. Ik had het namelijk nergens gelezen. Rome op zich is wel een erg dure stad. Voor een biertje betaal je zo 6 of 7 euro. En het stappen zoals wij kennen doen ze in Rome toch veel minder dan wij kennen. Wel ontzettend veel terrasjes waar je kunt eten. Dus dat zat wel goed. Het boekje wat jullie zelf gemaakt hebben zag er perfect uit. Weinig op aan te merken. Wat dat betreft een dikke 10. Zelfs de route naar het stadion klopte precies. De sfeer in het stadion was geweldig. Die Italianen maken er een hele show van. Het voetbal was iets minder maar ja daar kunnen jullie ook niets doen. Gelukkig werd er nog twee maal gescoord dus we hebben ook nog doelpunten gezien. Al met al een perfecte reis door jullie georganiseerd. Jullie contactpersoon in Rome voor de voetbaltickets was ook heel erg netjes en er werd snel op gereageerd zodat we de tickets toch nog snel kregen. Volgend jaar willen wij in ieder geval weer een voetbalwedstrijd bezoeken. We zaten zelf te denken aan Duitsland. HSV misschien. Of schotland Glasgow. Maar misschien hebben jullie een suggestie. Barcelona, Milaan, Munchen, Newcasle, Praag en nu Rome zijn we geweest. We willen wel graag een stad bezoeken waar je ook lekker kunt stappen en lekker een biertje kunt drinken. Wat dat betreft viel Rome ons wat tegen. Maar absoluut geen spijt van deze stad. En om voor een biertje 6 of 7 euro te moeten betalen is natuurlijk ook niet echt leuk. Vooral als je met 6 mannen bent telt dit natuurlijk wel aan. We blijven natuurlijk echte nederlanders. En onze vrouwen beginnen dan natuurlijk te zeuren dat zo'n weekend wel heel erg duur wordt ha ha ha. Nogmaals de complimenten voor de perfecte reis en hopelijk tot volgend jaar. groetjes Eduard Pas

We zijn weer terug. Het was in een woord geweldig. Hoewel we natuurlijk voor de voetbalwedstrijd gingen hebben we Rome natuurlijk ook bekeken. Het is een hele leuke stad maar wel heel erg op het toerisme gericht. We hebben natuurlijk de meeste belangrijke bezienswaardigheden bekeken maar om alles te bekijken is een weekend natuurlijk te kort. Ik had al eerder gezegd dat jullie de zaakjes netjes voor elkaar hebben. Dat de tickets er eerst niet waren was natuurlijk even schrikken. Maar dit werd snel opgelost dus achteraf viel dit nog wel mee. Het hotel (Hotel Selene) was eenvoudig maar voor een drie sterren hotel was het goed. Het ontbijt was niet echt om over naar huis te schrijven maar wat er was, was goed te eten. Wel moesten we toen we vertrokken nog 12 euro per kamer betalen. Dit was denk ik een soort toeristenbelasting. Misschien een tip om dit toch nog even te vermelden in jullie boekje dat dit er nog bij komt. Ik had het namelijk nergens gelezen. Rome op zich is wel een erg dure stad. Voor een biertje betaal je zo 6 of 7 euro. En het stappen zoals wij kennen doen ze in Rome toch veel minder dan wij kennen. Wel ontzettend veel terrasjes waar je kunt eten. Dus dat zat wel goed. Het boekje wat jullie zelf gemaakt hebben zag er perfect uit. Weinig op aan te merken. Wat dat betreft een dikke 10. Zelfs de route naar het stadion klopte precies. De sfeer in het stadion was geweldig. Die Italianen maken er een hele show van. Het voetbal was iets minder maar ja daar kunnen jullie ook niets doen. Gelukkig werd er nog twee maal gescoord dus we hebben ook nog doelpunten gezien. Al met al een perfecte reis door jullie georganiseerd. Jullie contactpersoon in Rome voor de voetbaltickets was ook heel erg netjes en er werd snel op gereageerd zodat we de tickets toch nog snel kregen. Volgend jaar willen wij in ieder geval weer een voetbalwedstrijd bezoeken. We zaten zelf te denken aan Duitsland. HSV misschien. Of schotland Glasgow. Maar misschien hebben jullie een suggestie. Barcelona, Milaan, Munchen, Newcasle, Praag en nu Rome zijn we geweest. We willen wel graag een stad bezoeken waar je ook lekker kunt stappen en lekker een biertje kunt drinken. Wat dat betreft viel Rome ons wat tegen. Maar absoluut geen spijt van deze stad. En om voor een biertje 6 of 7 euro te moeten betalen is natuurlijk ook niet echt leuk. Vooral als je met 6 mannen bent telt dit natuurlijk wel aan. We blijven natuurlijk echte nederlanders. En onze vrouwen beginnen dan natuurlijk te zeuren dat zo'n weekend wel heel erg duur wordt ha ha ha. Nogmaals de complimenten voor de perfecte reis en hopelijk tot volgend jaar.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!