Reisverslag

Door Dhr. Ripmeester uit Zevenbergen (NL)

Celtic vs. Rangers FC

Goed georganiseerde reis. De tips vanuit het boekje waren zonder meer goed. Daar is volgens mij weinig aan toe te voegen. Glasgow is best een leuke, relexte stad om te vertoeven. In Glasgow zijn we bij toeval in een bar terecht gekomen, genaamd, The Horse Shoe, deze schijnt de grootste bar (in de vorm van een hoefijzer) aan één stuk van Europa te zijn, althans dat is ons verteld. Leuke gezellige (voetbal neutrale) tent. Ook in Edinburgh hebben wij ons prima vermaakt, een prachtige stad. Achteraf gezien hadden we best nog een paar dagen extra bij kunnen boeken. Goede hotels (Premier Inn Glasgow City Centre Argyle Street & Jury's Inn Edinburgh), netjes en verzorgd. Hotel in Glasgow was wel wat gehorig. Wat de wedstrijd betreft, een sfeer, dat is met geen pen te beschrijven. Het verloop van de wedstrijd is natuurlijk wel bepalend geweest, het was één groot feest. M.v.gr. Riny Ripmeester

Goed georganiseerde reis. De tips vanuit het boekje waren zonder meer goed. Daar is volgens mij weinig aan toe te voegen. Glasgow is best een leuke, relexte stad om te vertoeven. In Glasgow zijn we bij toeval in een bar terecht gekomen, genaamd, The Horse Shoe, deze schijnt de grootste bar (in de vorm van een hoefijzer) aan één stuk van Europa te zijn, althans dat is ons verteld. Leuke gezellige (voetbal neutrale) tent. Ook in Edinburgh hebben wij ons prima vermaakt, een prachtige stad. Achteraf gezien hadden we best nog een paar dagen extra bij kunnen boeken. Goede hotels (Premier Inn Glasgow City Centre Argyle Street & Jury's Inn Edinburgh), netjes en verzorgd. Hotel in Glasgow was wel wat gehorig. Wat de wedstrijd betreft, een sfeer, dat is met geen pen te beschrijven. Het verloop van de wedstrijd is natuurlijk wel bepalend geweest, het was één groot feest.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!