Reisverslag

Door Dhr. Reinking uit Culemborg (NL)

Celtic vs. Rangers FC

Ja we hebben genoten, Sfeer in de kroegen en het stadion is echt kippevel. In de stad wordt je wel gewaarschuwd als je voetbal kleuren aanhebt, maar verder hebben we geen agressie ervaren. Hotel (Hilton Glasgow) was prima, net iets buiten het centrum. Boekje heeft ons wel geholpen de stad te doorkruisen, maar Glasgow heeft cultureel niet zoveel te bieden. Het uitgaansleven is wel super. Alles was goed geregeld, bedankt. Groeten, Remco Reinking

Ja we hebben genoten, Sfeer in de kroegen en het stadion is echt kippevel. In de stad wordt je wel gewaarschuwd als je voetbal kleuren aanhebt, maar verder hebben we geen agressie ervaren. Hotel (Hilton Glasgow) was prima, net iets buiten het centrum. Boekje heeft ons wel geholpen de stad te doorkruisen, maar Glasgow heeft cultureel niet zoveel te bieden. Het uitgaansleven is wel super. Alles was goed geregeld, bedankt.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!