Reisverslag

Door Dhr. van Leeuwen uit Utrecht (NL)

Celtic vs. Rangers FC

De wedstrijd was een super ervaring. De sfeer was overweldigend. Wat betreft het totaalpakket kan ik niets bedenken wat beter kan. Kortom, zeer naar ons zin gehad. Uitstekende organisatie.

De wedstrijd was een super ervaring. De sfeer was overweldigend, natuurlijk mede geholpen door het gunstige wedstrijdverloop en dito uitslag. Wat betreft het totaalpakket kan ik niets bedenken wat beter kan. Goed nieuws voor jullie. Hotel (Premier Inn Glasgow City Centre (Charing Cross) is prima en ligt ook centraal gelegen. Vandaaruit zijn alle stadions makkelijk te bezoeken. Moet daar wel bij vertellen dat wij alles met de taxi hebben gedaan. Heb geen ervaring met het openbaar vervoer. De reis zelf verliep ook soepel. Jammer dat de stad Glasgow zo grauw is. Weinig bezienswaardigheden, dat zag er in Edinburgh beter uit. Maar goed, dit stond ook in jullie boekje. En als ik eerlijk ben waren de pubs belangrijker dan de stad ;-) Kortom, zeer naar ons zin gehad. Uitstekende organisatie.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!