Reisverslag

Door Dhr. Hoogerwerf uit Ossendrecht (NL)

Celtic vs. Rangers FC

Het was echt GEWELDIG! Glasgow is sowieso een heerlijke stad. Pubs in overvloed en het is overal nog druk en gezellig ook. We hebben er met z'n allen van genoten. Zal niet meevallen om deze trip nog eens te overtreffen.

Allereerst wil ik jou en je collega's de complimenten overbrengen namens onze hele groep. Alles was fantastisch geregeld!! De handleiding was compleet en zeer nuttig. Hotels (Marks Hotel Glasgow & Novotel Edinburgh Centre) waren uitstekend. Plaatsen in het stadion waren OK en het was ook leuk dat we nog even in een lounge terecht konden. Als je van goed verzorgd voetbal houdt moet je niet naar Schotland. Ga dan naar Arsenal of Barcelona kijken. Maar als je een stadion wilt zien exploderen, passie en vuur wilt proeven, de echte beleving wilt meemaken, dan is Glasgow 'the place to be'. Het was echt G E W E L D I G !!! Glasgow is sowieso een heerlijke stad. Pubs in overvloed en het is overal nog druk en gezellig ook. En Schotten zijn gek, maar het blijft een prachtig volk. Kortom: we hebben er met z'n allen van genoten. Zal niet meevallen om deze trip nog eens te overtreffen.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!