Reisverslag

Door Dhr. Belhadji uit Amsterdam (NL)

FC Barcelona vs. Internazionale

De reis was super! Nogmaals dank voor alles en hopelijk tot snel weer een keer. Hoe dan ook zal ik al mijn vrienden en kennissen op de hoogte brengen van deze geweldige ervaring en jullie website, voor zover ik dat nog niet gedaan heb.

De reis was super! We hebben de stad de eerste dag verkend door lekker te verdwalen. Op de tweede dag hebben we de bustocht gemaakt die langs vele plekken komt in Barcelona (tip). Prijs € 21,00 p.p. We zijn verder wezen stappen, veel shoppen, lekker eten en terrasjes gepakt. Het boekje dat we mee hebben gekregen is uitermate geschikt geweest qua informatie en tips. Het leuke was ook dat alles zo persoonlijk was vermeld. De wedstrijd was uiteraard de slagroom op de taart. Zodra je binnen bent begint de beleving al. Zeer indrukwekkend. Vanuit Nederland hebben we 2 verrekijkers meegenomen. Deze kwamen in het stadion, maar ook daarvoor al goed van pas. Zo kun je veel gebouwen en wegen (de Via Diagonal bijvoorbeeld) goed en gedetailleerd zien (tip). Verder heb ik echt weinig op- en aanmerkingen voor Voetbalweekend.nl (NB: dit is de oude naam van Forza). Wellicht het vermelden van de Aerobus die van en naar het vliegveld rijdt voor € 5,00 p.p. Deze zet je meteen af op Placa Catalunya en is een comfortabel reismiddel. Nogmaals dank voor alles en hopelijk tot snel weer een keer, want wij willen graag nog eens een wedstrijd in de Premier League meemaken. Hoe dan ook zal ik al mijn vrienden en kennissen op de hoogte brengen van deze geweldige ervaring en jullie website, voor zover ik dat nog niet gedaan heb.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!