Reisverslag

Door Mevr. Mulders uit Middelbeers (NL)

FC Barcelona vs. Real Zaragoza

Wij hebben zeker genoten van onze voetbalreis! We kunnen alleen maar positief zijn over jullie organisatie. Het boekje maakte het helemaal compleet, we hebben er dan ook veel gebruik van gemaakt. Ook het hotel (Ayre Hotel Rosellon) was super.

Wij hebben zeker genoten van onze voetbalreis! We kunnen alleen maar positief zijn over jullie organisatie. Het boekje maakte het helemaal compleet, we hebben er dan ook veel gebruik van gemaakt. Ook het hotel (Ayre Hotel Rosellon) was super. We werden hartelijk ontvangen en het personeel was heel behulpzaam. Het ontbijt was erg uitgebreid, voor iedereen wat. In de bijlage staan enkele foto's van het hotel en van het stadion. We hebben onze dagen goed gevuld met o.a de touristenbus, park guell, museum en de winkel in het camp nou, de kerk, de ramblas en als hoogtepunt natuurlijk de voetbalwedstrijd. Het was heel bijzonder om zo veel mensen met dezelfde interesses bij elkaar te zien en samen te zien juichen, en dat wel 6 keer! Aan shoppen zijn we natuurlijk ook nog toegekomen. Kortom het was geweldig! Bedankt en we zullen reclame maken voor jullie!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!