Reisverslag

Door Dhr. Lammers uit Druten (NL)

Liverpool FC vs. Manchester United

We hebben genoten van de voetbalreis. Alles is prima verlopen. De wedstrijd was geweldig om mee te maken met een goed resultaat voor Liverpool. Beleving tijdens wedstrijd is geweldig. Het hele stadion zingt en leeft mee!

We hebben genoten van de voetbalreis. Alles is prima verlopen. De wedstrijd was geweldig om mee te maken met een goed resultaat voor Liverpool. Vooraf rondgelopen bij het stadion. Bij het stadion de aankomst van de twee teams en enkele bekenden (o.a. Sami Hyppia) meegemaakt. Daarna het stadion. De warming-up van ManU was al prachtig om te zien. Is bijna ballet. Opvallend hoe laat het stadion volstroomt. Half uur voor aanvang was stadion nog grotendeels leeg. Beleving tijdens wedstrijd is geweldig. Het hele stadion zingt en leeft mee. Vrijwel geen scheldpartijen en lelijke zangkoren. Hotel (Throstles Nest) was prima, heel vriendelijk personeel. Wel gelegen aan drukke weg. Op onze kamer aan de voorkant (101) gaf dat wel wat lawaai, maar gelukkig toch prima geslapen. Kamer wel heel ruim. Tickets lagen klaar bij receptie. Liverpool was een heel relaxte stad waar je je snel op je gemak voelt. Heerlijk om aantal dagen te verblijven. Voetbal en de Beatles, maar ook fraaie oude gebouwen en moderne winkelcentra. Openbaar vervoer (bussen) werkt prima. Prijzen waren ondertussen wel iets duurder dan vermeld in boekje. Ik meen 3 pond voor ticket vanaf vliegveld, en daysaver ticket in winkel 3,40. Op de bus kon je weer daytripper kaartjes kopen voor 3 pond. Wat nu precies wanneer het voordeligst is, is me niet helemaal duidelijk geworden. Iedereen (hotel, buschauffeurs) adviseerde wat anders. Maar wel betaalbaar, en genoeg bussen. Wel een tip om in boekje aan te geven, dat het zeer verstandig is om stadionrondleidingen vooraf te boeken. Alle rondleidingen op maandag waren volgeboekt, maar gelukkig bleven wij t/m dinsdag en konden we via het hotelinternet nog boeken voor de dinsdag. Ook de rondleidingen bij Everton waren volgeboekt. 3x prima gegeten. Heel betaalbaar (35 pond 2 pers. hoofd- + nagerecht) bij What's Cooking (Albert Dock) en Yee Rah (Liverpool ONE). Iets duurder (50 pond) maar wel heel lekker bij een bistro in Hope Street (Side Door)


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!