Reisverslag

Door Dhr. van Kooten uit Purmerend (NL)

Manchester United vs. Everton

We hebben zeker genoten van onze voetbalreis! Onze complimenten over de planning en reserveringen alles kwam goed uit op schema. In het boekje hebben nuttige tips gestaan. Ik weet zeker dat we bij een volgend uitstapje weer bij jullie boeken.

We hebben zeker genoten van onze voetbalreis! Onze complimenten over de planning en reserveringen alles kwam goed uit op schema. In het boekje hebben nuttige tips gestaan. Het hotel (Crown Plaza) was perfect, mooie kamers en netjes door het personeel geholpen. De sfeer rond en in het stadion was echt fantastisch om mee te maken. Het enige wat ons tegen zat was het echte Engelse weer (veel regen). Maar een goede wedstrijd gezien en 3 mooie doelpunten. Ik neem aan dat het heel moeilijk is om 6 plaatsen bij elkaar te krijgen? We zaten nu als 3 koppels verspreid over het stadion. Maar dat heeft de pret niet gedrukt. De terug reis is uiteindelijk ook goed verlopen alleen hebben wij ons vergist in de traagheid van de Engelse douane, we stonden in een hele lange rij van +/- 1 uur. We ontdekten op een gegeven moment dat je via een fastlane ook naar de douane kon als je een kaartje van 3 pond per persoon kocht. Dit heeft ons denk ik 30 minuten gescheeld, uiteindelijk zaten we 5 minuten voor opstijgen in het vliegtuig. Misschien is het een goed idee om dit ook in het boekje te vermelden? In het begin van de rij zie je het niet meteen dat deze mogelijkheid er is, terwijl als je langs de normale rij loopt je meteen door kan lopen. Ik weet zeker dat we bij een volgend uitstapje weer bij jullie boeken.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!