Reisverslag

Door Dhr. Ghyczy uit Amsterdam (NL)

Borussia Dortmund vs. Schalke 04

Het was zoals je had voorspeld. De kaarten waren prima. De hoogte was geen probleem. Het vak was zeer gemengd met Dortmund en Schalke fans en dat zorgde voor een geweldige sfeer.

Het was zoals je had voorspeld. De kaarten waren prima. De hoogte was geen probleem. Het vak was zeer gemengd met Dortmund en Schalke fans en dat zorgde voor een geweldige sfeer. Ik ben onder de indruk van de beleving. Fans door elkaar ondanks de rivaliteit. Volgens mij is dat in Nederland helemaal niet mogelijk, maar het is voor de sfeer geweldig. Het hotel (Ringhotel Drees) was ook prima. Doordat het zo dicht bij het stadion was zaten wij eigenlijk al vanaf aankomst al in de sfeer van de wedstrijd. Graag wil ik meer van dit soort wedstrijden bekijken. Wat is met deze wedstrijd te vergelijken. Wat is je persoonlijke top 5? In elk geval dank voor de organisatie en excuus voor de irritatie vooraf.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!