Reisverslag

Door Dhr. Dankers uit Tilburg (NL)

AS Roma vs. Lazio Roma

Het was geweldig. Leuk ook dat we op de AS Roma zijde zaten. Jullie organisatie was perfect. Het hotel (Hotel Selene) prima. Boekje van jullie ook optimaal. Ik heb geen verbeterpunten.

Het was geweldig. Leuk ook dat we op de AS Roma zijde zaten. Hebben we meer affiniteit mee. Zicht is niet zo geweldig. Je zit er ver vanaf maar de geweldige sfeer maakt alles goed. De spelers van AS Roma waren helemaal door het dolle heen. Kwamen na de wedstrijd (een speler in onderbroek) weer terug uit de kleedkamer om voor de tribune verder te feesten. Jullie organisatie was perfect. Het hotel (Hotel Selene) prima. Boekje van jullie ook optimaal. Ik heb geen verbeterpunten. Misschien een tip. Wij hadden de boardingpassen voor de bus terug naar het vliegveld al bij aankomst op vrijdag gehaald. Dan heb je wat meer tijd in de ochtend en loop je niet het risico dat de bus al vol zit en je op de volgende moet wachten (of kan dat niet omdat het tijdstip gereserveerd is)?


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!