Reisverslag

Door Dhr. Deferm uit Lummen (BE)

Manchester United vs. Manchester City

Wat we daar te zien krijgen overtreft onze stoutste verwachtingen. Qua sfeer en beleving hebben wij nog niets dergelijks gezien. Er boven op krijgen wij nog een razend spannend wedstrijd met een ongelofelijk tempo.

Op vrijdagmorgen goed geluimd naar de luchthaven van Charleroi. Na een probleemloze vlucht bereiken mijn 3 zonen en ik het Marriot Hotel te Manchester. Ondanks het vroege uur en het slechte weer maakt een typisch Engels ontbijt alles goed. Na ingecheckt te zijn, maken wij ons op voor de trip naar het Etihad stadium. Ondanks de lichte druilregen leggen wij het parcours grotendeels te voet af. Wat we daar te zien krijgen overtreft onze stoutste verwachtingen. Qua sfeer en beleving hebben wij nog niets dergelijks gezien. Er boven op krijgen wij nog een razend spannend wedstrijd met een ongelofelijk tempo. Het enige minpunt was het feit dat het superieure City in de tweede helft nog kopje onder ging tegen United zodat wij verstoken bleven van het kampioenen feest. Een goede nachtrust later en dito ontbijt trekken wij naar 'Old Trafford', het voetbalmuseum en een plaatselijk 'fish and ships' eetgelegenheid. Daarna nemen wij afscheid van het uitstekende hotel door ter plaatse te genieten van een typisch Engels dessert. De terugreis verloop vlot en staat bol van de verhalen over deze onvergetelijke reis.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!