Reisverslag

Door Mevr. van Cleuvenbergen uit Beerse (BE)

Atletico Madrid vs. Deportivo La Coruna

Forza Voetbalreizen levert alle documenten zoals ze beloven netjes af en elke vraag of probleem wordt snel en correct afgehandeld. Bedankt voor deze service. Wij hebben een super weekend gehad!

Ik zocht een origineel communiecadeau voor mijn petekind. Hij ademt voetbal, dus na het lezen van de goede referenties over Forza Voetbalreizen, ging ik op zoek samen met mijn petekind Flor naar een leuke bestemming die in zijn eigen voetbalkalender paste. Het werd de match Atletico Madrid-Deportivo. De sfeer in het nieuwe stadium van Atletico is machtig. Spanjaarden hebben een ongelooflijke voetbalcultuur en dat merk je. Ganse gezinnen volgen samen de match, er heerst een heel gemoedelijke en gezellige sfeer in en rond het stadium. We verbleven in hotel Ganivet en ook dit is een aanrader. Een hotel dichtbij een metrostop en op wandelafstand van heel wat gezellige bars en restaurants. Het ontbijt in het hotel was lekker en uitgebreid en als pluspunt is er het dakterras met zwembad (helaas niet verwarmd). We hebben het ganse weekend genoten, niet enkel van de stad, de leuke sfeer, maar ook zeker van de match. Als extra zijn we ook nog het stadion gaan bezoeken van Real Madrid en zijn we langs het oude stadion van Atletico gewandeld. Forza Voetbalreizen levert alle documenten zoals ze beloven netjes af en elke vraag of probleem wordt snel en correct afgehandeld. Bedankt voor deze service. Wij hebben een super weekend gehad! Flor en Kim


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!