Reisverslag

Door Dhr. Lauwers uit Tielt (BE)

AS Roma vs. FC Shakhtar Donetsk

De prijs viel erg mee... 250 euro voor voetbalticket, vlucht, hotel+ontbijt en bustransfer van hotel naar luchthaven... Dus dit zal zeker nog eens gebeuren!!! Bedankt voor de mooie voetbalreis Forzaaaa!

Elabaaaa! Het begon allemaal met een beetje vertraging in Zaventem... Ik dacht: "Lap, we zijn al goe begonnen!". Eens in het vliegtuig ging alles een vitesse/versnelling sneller. Twee bloedmooie Italiaanse stewardessen op het vliegtuig olala wat wil je nog meer? haha Toen we uiteindelijk aankwamen in de luchthaven van Rome voelde ik dat het een redelijk zomers temperatuurtje heerste! Ik was onmiddellijk in de stemming... We zochten snel een taxi die ons rechtstreeks naar Stadio Olimpico kon brengen waar zich het Champions League duel tussen Roma en Shakhtar plaatsvond. We kwamen gelukkig op tijd toe en konden gemakkelijk inchecken... De match op zich was niet om over naar huis te schrijven! Beide ploegen konden geen gevaarlijke kansen creëren. Echter was de sfeer wel van topklasse. Ik kreeg meteen kippevel bij het horen van de fans. Na de match zijn we naar ons hotel Amalfi gegaan. Er reden wel jammer genoeg geen metro's meer. Dus hebben we maar een taxi genomen. Het was een erg mooi en rustiek hotelletje met een typische Italiaans opaatje achter de balie. Die begroette ons erg vriendelijk en deed meteen gastvrij. Daarna gaf hij ons de sleutels van onze kamer. Waarna we direct perplex stonden, we hadden als enige kamer een erg mooi balkon met een fenomenaal uitzicht op enkele prachtige gebouwen... Dit was voor ons zeker een aanrader! De prijs viel erg mee... 250 euro voor Voetbalticket, vlucht, hotel+ontbijt en bustransfer van hotel naar luchthaven... Dus dit zal zeker nog eens gebeuren!!! Bedankt voor de mooie voetbalreis Forzaaaa!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!