In 1 woord: Magisch!

Door Dhr. Gabriels uit Kortrijk (BE)

Napoli vs. AS Roma

Bij deze raad ik het elke échte voetballiefhebber aan om eens een bezoekje te brengen aan San Paolo, die sfeer doet wonderen!

Eindelijk was het zover, na enkele jaren van toegewijd alles te volgen van Napoli kon ik eindelijk een match bijwonen.. En wat voor een!! Een topaffiche in de serie A. De reis begon goed, de vlucht was goed geregeld, vooraf ingecheckt door Forza zelf waardoor we niet moesten aanschuiven, dus zeker een pluspunt! Eenmaal aangekomen in Napels en in Grand Hotel Europa werden onze tickets verkregen (OEF ze waren het belangrijkste niet vergeten)! Daarnaast hebben we de hele dag reikhalzend uitgekeken naar ons hoogtepunt van het weekend, dé topper! We namen omstreeks 17:30 al de taxi richting het stadion, en na 30 min kwamen we aan bij het mythische San Paolo. Eventjes de sfeer opsnuiven rondom het stadion, de talrijke eet en drank kraampjes, tientallen standjes met sjaals en vlaggen (NATUURLIJK overal de ‘god’ Maradona) eenmaal in het stadion kon het allemaal beginnen, de sfeer zat er meteen goed in, honderden, zo niet duizenden fans die 2 uur voor de wedstrijd al aan het dansen en springen waren.. Onvergetelijke beelden.. ALLES draait rond voetbal in Napels, de stad ademt de ploeg. De wedstrijd zelf, tja dat was natuurlijk een waar spektakel, na 6 min de openingstreffer van wie anders dan Lorenzo Insigne! San Paolo ontploft! Vreugdetaferelen zoals je nog nooit eerder zag! Mensen vlogen elkaar in de armen, springend, dansend, roepend en vooral met veel rookbommen.. In 1 woord: MAGISCH! Uiteindelijk werd de wedstrijd jammer genoeg pijnlijk verloren met 2-4 en lijkt de titel misschien een beetje weg voor Napoli, maar desondanks deze gedachte en bij een 1-4 achterstand bleef elke supporter hevig zingen en springen. Mijn hart hebben ze absoluut veroverd de tifosi, en ik kan niet wachten om terug te gaan! Bij deze raad ik het elke échte voetballiefhebber aan om eens een bezoekje te brengen aan San Paolo, die sfeer doet wonderen!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!