Reisverslag

Door Dhr. Mol uit De Bilt (NL)

AS Roma vs. Lazio Roma

Alles was prima geregeld zowel de reis, hotel en de kaarten, ook aan het informatieboekje hebben we veel gehad. Bedankt en mochten we weer op het idee komen om een wedstrijd te willen bezoeken komen we zeker weer bij jullie terecht.

Hierbij een kort verslag hoe we het weekend in Rome hebben ervaren. Zowel de heen en terug reis is prima verlopen. Het hotel (Terminal) en de kamer zagen er goed en schoon uit, wel een beetje klein met twee flinke posturen, de kaartjes kregen we met de uitleg dat we mooie plaatsen hadden. Het ontbijt viel tegen, met intercontinentaal hadden we wat meer europees ontbijt verwacht dan wat toast en zoetigheid. Maar de pizza en lasagne vulden onze magen enigszins. Zondag hebben we de citytours genomen, mooie oude stad, maar te korte tijd om goed te bekijken, wel veel foto`s genomen. Het spreekwoord, zo oud als de weg naar Rome, moet zijn, ZO OUD ALS DE WEGEN IN ROME; snap niet dat er zo weinig ongelukken gebeuren, die Italianen rijden maar van links naar rechts en die veelvoud van scooters die kris kras er doorheen schieten. We hebben er wel van genoten. Wat betreft de wedstrijd, waar het ook om ging, had alles wat een derby moest brengen. Mooie zitplaatsen, uitbundige supporters ,vol stadion(85.000 en uitverkocht) spannende wedstrijd met de juiste winnaar, de beleving van de Italianen waar we geheel in werden mee getrokken en omhelst werden na het doelpunt en de Italiaanse hooligans met vuurwerk in het vak naast ons. Toen 10 minuten voor tijd de M.E. in ons vak kwam, 4 meter van ons verwijderd, hebben we toch maar een veilige plek ingenomen. We kunnen wel zeggen dat we waar voor ons geld hebben gekregen. Alles was prima geregeld zowel de reis, hotel en de kaarten, ook aan het informatieboekje hebben we veel gehad. We hebben 2 foto´s toegevoegd, een waar mijn zoon Rens op staat echte fan van AS Roma, nadat we een veilige plek hadden ingenomen en een waar je kan zien hoe dicht we op de hooligans zaten. Bedankt en mochten we weer op het idee komen om een wedstrijd te willen bezoeken komen we zeker weer bij jullie terecht.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!