Super genoten

Door Dhr. van Pijkeren uit Hierden (NL)

Arsenal vs. Chelsea

Uiteindelijk ben ik super tevreden met de service die je ons hebt verleend. Ik zal je organisatie zeker aanbevelen in mijn vrienden- en kennissenkring. En mocht ik zelf nog eens een voetbaltripje maken dan meld ik mij zeker weer bij jullie!

De reis was prima verlopen met de auto. We waren 5 uur vertrokken en 10.30 Engelse tijd waren we al bij het hotel (Radisson BLU Stansted Airport). Dus tijd genoeg om overdag nog wat sightseeing Londen te doen. In Engeland was het met de auto maar 150 km en erg gemakkelijk rijden naar het hotel op het vliegveld. Bijna alleen maar snelweg. De tunnel verliep ook prima. Heenweg de reserveringscode ingevoerd en alles wees voor zich. Terug werd mijn auto al herkend en was inchecken bij de tunnel helemaal gemakkelijk. Hotel was super en de combi met de stansted express erg praktisch. Uiteindelijk ging het natuurlijk om de wedstrijd en die was inderdaad fantastisch. Mooi stadium, goed voetbal en ook een spannende pot met veel kansen en 4 doelpunten. Het was een cadeau voor mijn dochter die afgelopen zomer is geslaagd voor haar vwo en helemaal voetbalgek is. Zij heeft super genoten. Vliegen was natuurlijk handiger geweest, maar al met al heeft het onze reis niet negatief beïnvloed.. Dat komt ook mede door jouw tips, het advies voor het hotel en de trein en het regelen van de eurotunnel. Uiteindelijk ben ik super tevreden met de service die je ons hebt verleend. Ik zal je organisatie zeker aanbevelen in mijn vrienden- en kennissenkring. En mocht ik zelf nog eens een voetbaltripje maken dan meld ik mij zeker weer bij jullie!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!