Reisverslag

Door Mevr. Roex uit Simpelveld (NL)

Internazionale vs. Sampdoria

In ieder geval namens Luuk en mij heel hartelijk dank voor het organiseren van deze voetbalreis. Luuk vond de dagen veel te snel voorbij gaan. Wij zullen nog vaak aan deze wedstrijd terugdenken.

Maandagavond zijn Luuk en ik geland in Eindhoven. Een mooie reis, een echte beleving. Het boekje was oke, heel leuk. Hebben afgelopen zondag de wedstrijd bezocht en hiervan genoten. Heel apart tussen al die Italianen. Maandag zijn wij naar stadion San Siro gegaan met de metro en bus. Hebben het voetbalmuseum bezocht en een rondleiding (uitleg in Engels) gekregen in het stadion. Dat maakte het 3daags reisje compleet. Het hotel (ADI Doria Grand) was mooi en proper. Alleen bij de receptie had er een infomap mogen liggen. Hebben er een stadsplan gevraagd. Dmv. jullie boekje hebben wij de kathedraal bezocht, het overdekte winkelcentrum Victor Emanuelle etc. Idem de metro genomen, gaat heel goed. Heel handig. Ontbijt was uitgebreid en naar wens. Het weer zat echter niet mee. Zondagavond regende het en maandag viel het met de bakken eruit. Dat mocht echter de pret niet drukken. Luuk heeft deze week nog herfstvacantie en ik ben vandaag weer gaan werken. In ieder geval namens Luuk en mij heel hartelijk dank voor het organiseren van deze voetbalreis. Luuk vond de dagen veel te snel voorbij gaan.. In ieder geval wij hebben Wesley Sneijder en ploegmaten zien voetballen. Uitslag Inter-Sampdoria 1-1. Wij zullen nog vaak aan deze wedstrijd terugdenken.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!