Genoten van onze trip naar München.

Door Dhr. Bons uit Bladel (NL)

Bayern München vs. SC Freiburg

Zondagmiddag zijn we weer lekker naar huis gereden met een hele mooie herinnering erbij!!! Nogmaals bedankt Forza Voetbalreizen voor de goede zorgen!!

Vrijdag 13 oktober na de laatste schoolbel vertrokken we met de auto naar München. Dit reisje was ter ere van onze middelste zijn laatste jaar op de basisschool. We arriveerden vrijdag laat met de auto bij ons hotel Mercure am Olympiapark, waar de voetbaltickets al voor ons klaar lagen. We hebben nog snel ff een appelsapje en een pilsje gepakt, om ons goed voor te bereiden op de wedstrijddag :). In de ochtend zijn we na een heerlijk ontbijt even de stad in gegaan. Dit was leuk, maar de focus lag er toch op zo snel mogelijk naar het mooie stadion van Bayern München te reizen om de wedstrijd te gaan bekijken!! Het is makkelijk reizen met de metro. Bij het stadion aangekomen was het er al behoorlijk druk en gezellig. In de menigte op gegaan en toen het stadion in voor de wedstrijd. We zaten op rij 10 (vak 125), dus hadden erg goed zicht op de spelers. Bayern was veel te sterk voor Freiburg (5-0). Het was dus een mooie wedstrijd met veel goals om te zien en we hebben samen genoten van onze trip naar München! Zondagmiddag zijn we weer lekker naar huis gereden met een hele mooie herinnering erbij!!! Nogmaals bedankt Forza Voetbalreizen voor de goede zorgen!!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!