Uitmuntend!

Door Dhr. Koning uit Volendam (NL)

Liverpool FC vs. Manchester United

Wij gaan volgende wedstrijd ook weer bij Forza Voetbalreizen boeken want zij behandelen klanten als vrienden en niet als nummer. Tijdens onze voetbalreis hebben wij alleen maar gedacht, waarom dit niet eerder gedaan en over een nieuwe reis gesproken.

Ne hele persoonlijke boeking waarvoor door Perry ruimschoots de tijd werd genomen ontvingen wij 1 week vertrek de uitgebreide reisinfrmatie. Alles bleek perfect geregeld te zijn. Dit resulteerde in een zorgeloze reis waardoor er een unieke ervaring plaats vond. Deze reis heeft bij ons het ultieme voetbal gevoel naar boven gehaald. Vanaf 1e tot laatste minuut ervan genoten en zelfs nu 4 dagen na de reis nog steeds een enorm gelukkig gevoel over de trip. Beide wedstrijden hadden wij zeer mooie zitplaatsen aan de lange zijde van het veld, dicht bij de middellijn. Voor en na de wedstrijd in de pubs rondom stadions een biertje gedronken waarbij voor de geweldige sfeer opviel en dat beide supporters groepen samen in de pubs stonden waardoor er een hele gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer ontstond. Voor en tijdens de wedstrijd mochten wij ook in de lounges komen van het stadion waardoor alles heel speciaal werd. Deze ervaring was uniek en onvergetelijk en dit heeft al onze reizen overtroffen. Wij gaan volgende wedstrijd ook weer bij Forza Voetbalreizen boeken want zij behandelen klanten als vrienden en niet als nummer. Tijdens onze voetbalreis hebben wij alleen maar gedacht, waarom dit niet eerder gedaan en over een nieuwe reis gesproken. Uitmuntend is de korte versie van dit reisverslag.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!