Plaatsen waren super!

Door Dhr. Geelen uit stramproy (NL)

Bayern München vs. SC Freiburg

Mijn zoon van 15 jaar heeft erg genoten. Uitslag was ook nog eens 5-0 dus dat maakte het een erg aangename tijd. Forza Voetbalreizen bedankt voor de uitstekende service en organisatie.

Vrijdag 13 okt vertrokken met de auto naar Munchen voor de wedstrijd Bayern tegen Freiburg. Aangekomen op hotel was alles goed geregeld en hotel Schiller 5 was zeer aangenaam. Lekker fijn centraal waardoor je alles gemakkelijk kan bereiken. Hotel/kamer en ontbijt is zeer goed. Zelf eigenaar zelf komt smorgens een praatje bij je maken. Wedstrijd zelf was heel erg leuk en de upgrade van de plaatsen was zeker hun geld dik en dubbel waard. Plaatsen waren super en sfeer geweldig. Mijn zoon van 15 jaar heeft erg genoten. Uitslag was ook nog eens 5-0 dus dat maakte het een erg aangename tijd. Forza Voetbalreizen bedankt voor de uitstekende service en organisatie.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!