Alles was tiptop geregeld!

Door Mevr. Kanhai uit Den Haag (BE)

Paris Saint Germain vs. Olympique Lyonnais

Ik ben ook super tevreden met de ondersteuning door het Forza-team bij de boeking. Alle vragen werden supersnel beantwoord. Als iets niet dudelijk voor mij was werd dit helder uitgelegd. Kortom Forza dank voor deze bijzondere ervaring.

17 september 2017. Super gaaf om deze wedstrijd gezien te hebben. Mijn zoon van 17 is helemaal idolaat van Neymar. Hij vond het dan ook super spannend om Neymar in levende lijve en zo dichtbij te mogen zien. Helemaal top dat Neymar de corners nam aan de kant waar wij zaten! Als extra bonus hebben wij ook Memphis Depay en Tete die bij Olympique spelen gezien. In tegenstelling tot de slechte weersvoorspellingen met veel regen was het zonnig in Parijs en droog toen de wedstrijd begon. Forza Voetbalreizen had voor hele goede zitplaatsen gezorgd. Wij zaten in het supportersvak van PSG naast de supporters van Lyonais. Wat hebben wij genoten van de sfeer en ambiance. Prachtig om de enthousiaste supporters hun leuze ICI c'est Paris te horen zingen. Helemaal top naturlijk dat PSG ook won met 3-0. Kortom wij hebben echt genoten. Forza bedankt hiervoor. Alles was tiptop geregeld. Het Hotel (Alpha Tour de Eiffel) was dichtbij het stadion, personeel was vriendelijk, kamers waren netjes. Aangezien wij met de auto waren had ik vooraf ook een parkeerplek kunnen reserveren. Heel handig was ook het informatieboekje met extra informatie over Parijs en PSG. Ik ben ook super tevreden met de ondersteuning door het Forza-team bij de boeking. Alle vragen werden supersnel beantwoord. Als iets niet dudelijk voor mij was werd dit helder uitgelegd. Kortom Forza dank voor deze bijzondere ervaring.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!