Examencadeau als ideaal mannenuitstapje!

Door Dhr. Tenbult uit Bladel (NL)

Manchester City vs. Everton

Dit alles maakte dit examencadeau voor zowel vaders als zonen tot het ultieme mannenuitstapje. Met dank aan de fantastische voorbereidingen en organisatie van Forza Voetbalreizen! Echt TOP! Een uitermate tevreden vader!

Een ideaal examencadeau voor de jonge voetballer. Juni 2017, mijn zoon slaagde voor zijn middelbare school en mocht een cadeau kiezen. Na even denken kwam hij met een onverwacht maar origineel voorstel. Hij wilde graag naar een wedstrijd van zijn favoriete buitenlandse voetbalclub. Ik was direct enthousiast en bood onbaatzuchtig aan hem daarbij te vergezellen, want je kunt je zoon toch slecht alleen laten gaan… De keuze viel op de Premier League wedstrijd Manchester City – Everton. Er werd geboekt bij Forza Voetbalreizen en de voorpret kon beginnen. Enkele weken later sloten een goede vriend van hem en zijn vader zich bij ons aan. Samen besloten we er een stadiontour bij ‘City’ aan toe te voegen om het feestje compleet te maken. Op zondag 20 augustus vertrokken we richting Eindhoven Airport. Inchecken had Forza reeds gedaan voor zowel de heen- als terugreis. Van het vliegveld in Manchester was het een half uurtje met de trein en vanaf het centrale treinstation Piccadilly Manchester was het slechts 10 minuten lopen tot het centraal gelegen en nette hotel Mercure Manchester Piccadilly Hotel alwaar de wedstrijdtickets klaar lagen bij de receptie. Tot en met woensdag 23 augustus werd er genoten van een bruisende stad met prachtige gebouwen en de mooiste gevels. Verder van een interessante stadiontour en een enerverende en spannende wedstrijd. Een dag later gevolgd door een bezoek aan het trainingscomplex van City, het Walhalla van het baanwielrennen en het National Museum of Football. Dit alles, aangevuld met enkele heerlijke hapjes en bijpassende drankjes op de mooiste plekken van Manchester, maakte dit examencadeau voor zowel vaders als zonen tot het ultieme mannenuitstapje. Met dank aan de fantastische voorbereidingen en organisatie van Forza Voetbalreizen! Echt TOP! Een uitermate tevreden vader!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!