De ultieme vader-zoon-ervaring!

Door Dhr. de Vries uit Nes (NL)

Tottenham Hotspur vs. Watford

Na lang wachten was het begin april 2017 dan zover…een heuse vliegreis naar de bakermat van het voetbal: Engeland! Een prachtig verjaardagscadeau van Jouke voor Martin!

Na lang wachten was het begin april 2017 dan zover…een heuse vliegreis naar de bakermat van het voetbal: Engeland! Een prachtig verjaardagscadeau van Jouke voor Martin werd na lang wachten (want vliegangst bij Martin) verzilverd met een bezoek aan het Premier League-duel Tottenham Hotspur-Watford. Een bijzonder duel, want het was één van de laatste wedstrijden op White Hart Lane. Na een perfect verlopen heenvlucht waarin wereldreiziger Jouke alles uit de kast haalde om de vliegangst bij Martin weg te nemen, kwamen we aan op Luton Airport. Een aansluitende transfer bracht ons bij het hotel (Danubius Regents Park) in St. John’s Wood. Van daar uit snel door met de taxi –Kabbee!- naar White Hart Lane. De taxichauffeur was een Ethiopiër die ooit in Nederland woonde. We konden hier middenin Londen dus zelfs met de Nederlandse taal uit de voeten... Bij het stadion aangekomen, vonden we snel onze weg naar binnen. Een prachtig stadion, vol historie. Na een lekkere maaltijd vonden we onze plek op de tribune. Voor onze ogen ontspon zich een uiterst vermakelijke wedstrijd, waarin Tottenham duidelijk de bovenliggende partij was en dat ook uitdrukte in de cijfers: 4-0. Doelpuntenmakers waren: Alli, Dier en tweemaal Son Heung-min. Genieten was het van de typisch Engelse sfeer, het prachtige spel en onze bijzondere aandacht ging uit naar de spelers die ooit in de eredivisie uitkwamen, zoals Alderweireld, Vertonghen, Gomes, Dembélé, Eriksen, Amrabat en de Nederlanders Janmaat en Janssen. Het was een uitermate geslaagde middag, de ultieme vader-zoon-ervaring!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!