Dank voor de prima service.

Door Dhr. Minnesma uit Reduzum (NL)

Eintracht Frankfurt vs. Borussia Dortmund

Wij kunnen op onze bucketlist weer een wens afstrepen. Mooi dat dit met behulp van Forza Voetbalreizen mogelijk is gemaakt. Dank voor de prima service.

Vrijdagmorgen met de trein vertrokken naar Berlijn, we kwamen daar rond 15:00 uur in het centrum aan. Gelijk het gereserveerde hotel (Novum Hotel The Wall) opgezocht, prima locatie dichtbij Checkpoint Charlie en een metro station. Prima Hotel, met een fantastisch ontbijt ! In eerste instantie waren de tickets nog niet in ons hotel afgeleverd. Maar na een app contact met een medewerker van Forza voetbalreizen, kregen we gelijk uitleg dat ze later op de avond bezorgd werden. Zoals afgesproken is dit ook daadwerkelijk geregeld en hadden we rond tien uur de felbegeerde tickets voor de DFB-Pokal finale. Zaterdagavond 20:00 uur begon de DFB-Pokal finale tussen Eintracht Frankfurt en Borussia Dortmund in het Olympiastadion. In verband met zeer strenge veiligheidscontroles, wat in deze tijd helaas noodzakelijk is, waren we ruim op tijd aanwezig. De openingsceremonie was, zoals je dat aan de Duitsers wel over kunt laten, prachtig. Katarine Witt droeg de grote Duitse DFB-Pokal het stadion binnen, en na het Duitse volkslied, kon de wedstrijd beginnen. Het was een spannende wedstrijd, met in de rust een optreden van Helena Fischer. De wedstrijd die eindigde in een 1-2 overwinning voor Borussia Dortmund. De huldiging was spectaculair en traditiegetrouw, dames in gouden jurken en na de bekeruitreiking kwam de goudkleurige confetti rijkelijk uit de lucht vallen. De volgende dag hebben we een rondleiding gehad in het stadion waar we de avond daarvoor van de wedstrijd hebben genoten. Verder hebben we de overige tijd cultuur gesnoven van deze bijzondere, indrukwekkende stad met heel veel bezienswaardigheden zoals de resten Berlijnse muur, Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, Slot Charlotteburg, Fernsehturm. Maandag zijn we met de trein huiswaarts gegaan, terugkijkend op fijne, zonnige dagen in Berlijn. Wij kunnen op onze bucketlist weer een wens afstrepen. Mooi dat dit met behulp van Forza Voetbalreizen mogelijk is gemaakt. Dank voor de prima service.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!