Zeker voor herhaling vatbaar!

Door Dhr. Eversdijk uit Breda (NL)

Borussia Dortmund vs. Werder Bremen

Een compliment voor Forza Voetbalreizen. Alles was supergoed geregeld en we hebben genoten van de reis. Zeker voor herhaling vatbaar!

Het hotel (Acora Bochum) was goed geregeld: de kamers waren mooi op tijd klaar en de kaarten voor de wedstrijd lagen klaar. De kamers waren netjes, de bedden waren fijn en het ontbijt was uitgebreid in vergelijking met de meeste hotels. Dankzij de tips uit de gids om op tijd te komen en de routebeschrijving hebben we alles goed kunnen vinden. We hadden hele mooie plekken in het stadion (in de gele muur) en konden de wedstrijd goed zien. Het was indrukwekkend om tussen de fanatieke supporters te zitten en de sfeer echt mee te krijgen. De mensen in Dortmund waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Het was erg mooi om te zien hoe de verschillende supporters gewoon door elkaar liepen voor en na de wedstrijd en samen een biertje dronken. Na de wedstrijd hebben we in een biergarten gezeten en genoten van het heerlijke weer. We hebben gezellig gesproken met de supporters van de tegenpartij. Helaas konden we de dag erna niet de stad meer in omdat we snel terug moesten voor NAC-Volendam. Om na Dortmund in het kleinere stadion van NAC te zitten, was toch wel even omschakelen. Al met al hebben we een heel mooi Geel-Zwart voetbalweekend gehad met twee keer winst. Een compliment voor Forza Voetbalreizen. Alles was supergoed geregeld en we hebben genoten van de reis. Zeker voor herhaling vatbaar!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!