Onvergetelijke vader-zoon-voetbal-reis.

Door Dhr. de Laat uit Hoogeloon (NL)

FC Barcelona vs. Villarreal

Zomerse temperaturen, een wervelend Barcelona, de geweldige positieve sfeer in het stadion maar ook knap verweer van een sterke tegenstander waren bouwstenen voor een onvergetelijke voetbalavond.

Na een voorspoedige vlucht vanaf Eindhoven Airport en een korte taxirit waren we binnen afzienbare tijd aangekomen in ons knusse en riante onderkomen, Hotel H10 Itaca aan de Av. de Roma 22 in Barcelona. Gelijk dezelfde avond bezochten we de wedstrijd in Camp Nou tegen het hoog geklasseerde Villarreal. Het stadion, de sfeer en hele entourage eromheen maakten een onvergetelijke indruk op ons. Zomerse temperaturen, een wervelend Barcelona, de geweldige positieve sfeer in het stadion maar ook knap verweer van een sterke tegenstander waren bouwstenen voor een onvergetelijke voetbalavond. De dag daarna werden we op de fiets en onder begeleiding meegevoerd naar prachtig mooie uithoekjes van een bruisend Barcelona. Een wereldstad die naar onze bescheiden mening ook op cultureel gebied onovertroffen is. Ook de binding van de bewoners met club en stad, de sterke drang naar Catalaanse onafhankelijkheid is overal voel- en zichtbaar. De reis hebben we maandagmiddag afgesloten met een rondgang door Camp Nou incl. museum met uiteraard een grote diversiteit aan Europese trofeeën en een mega - merchandise -store waar de kassa's de hele dag onafgebroken rinkelen. Een onvergetelijke vader-zoon-voetbal- reis waar we nog geruime tijd met veel plezier op terug kunnen zien.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!