Het was een geweldige moeder-zoon trip!

Door Mevr. Boot uit Wassenaar (NL)

Real Madrid vs. Atletico Madrid

Het was een geweldige moeder-zoon trip en ik kan het ook niet voetballiefhebbers aanbevelen. Met alle lof aan Forza Voetbalreizen. Hun team heeft er alles aan gedaan om het voor ons zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Dat is meer dan geslaagd!

Op dinsdag 2 mei hebben wij de halve finale Champions League 2017 Real Madrid-Atletico Madrid bijgewoond. Met onze neus op de zestien meter lijn konden wij de wedstrijd goed zien. Mijn jongste zoon zag Ronaldo drie maal scoren. Ik was onder de indruk van de precisie van Marcello. Zonder de televisieherhalingen zijn de overtredingen weliswaar niet in close up te zien, maar het blessureleed is langs de lijn wel voelbaar. Het was een geweldige moeder-zoon trip en ik kan het ook niet voetballiefhebbers aanbevelen. Met alle lof aan Forza Voetbalreizen. Hun team heeft er alles aan gedaan om het voor ons zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Dat is meer dan geslaagd!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!