Zeker voor herhaling vatbaar!

Door Dhr. Baroen uit Gistel (BE)

SL Benfica vs. Estoril

Eerste keer bij Forza geboekt en in alle eerlijkheid met enige twijfels, wegens voor ons onbekend. Maar deze bleken totaal onterecht. We hebben volop genoten van deze geslaagde trip, met dank aan Forza Voetbalreizen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Eerste keer geboekt via Forza Voetbalreizen, en in alle eerlijkheid met enige twijfels, wegens voor ons onbekend. Maar deze bleken totaal onterecht. Vliegtickets en hotel voucher, samen met reisgids, thuis ontvangen. Bij aankomst in hotel (Holiday Inn Lisboa) stond pakketje klaar met voetbaltickets, met additionele sjaals en tickets voor Benfica museum. Alles perfect geregeld voor een zorgeloze vakantie. Die begon de dag van de aankomst met de match Benfica-Estoril, belangrijke match want Benfica is in volle strijd voor de titel met Porto ... Schitterend stadion, en wat een sfeer. Absoluut een aanrader voor voetballiefhebbers. Net als Lissabon als stad voor een citytrip, die we de volgende dagen hebben kunnen verkennen. Prachtige stad, mooi weer, lekker eten en vriendelijke mensen. Alfama, Bairo Alto, Belem, Oceanario, ... we hebben het allemaal gedaan. Het uitstekend hotel Holiday Inn Lisboa, met rooftop bar en (klein) zwembad, ligt tussen het stadion en het oud stadscentrum, maar met het openbaar vervoer is alles prima bereikbaar en de taxi in Lissabon is spotgoedkoop. Aanrader om te eten, vlakbij het hotel is Fogo de Chao, een Braziliaans restaurant. Zestien soorten vlees, op spectaculaire wijze bediend aan tafel, zoveel men wil of kan eten. Ook voldoende andere prima restaurants beschikbaar in de omgeving van het hotel. Samengevat, we hebben volop genoten van deze geslaagde trip, met dank aan Forza Voetbalreizen! Zeker voor herhaling vatbaar!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!