Niets dan lof voor de organisatie.

Door Dhr. Fassaert uit Hulst (NL)

AS Roma vs. Lazio Roma

Samen met mijn vrouw en 3 kleinkinderen hebben we genoten van een fantastische voetbalreis naar Rome. Het hoogtepunt was natuurlijk de derby AS Roma-Lazio. Wat een sfeer en ambiance in dat stadion.

Samen met mijn vrouw en 3 kleinkinderen hebben we genoten van een fantastische voetbalreis naar Rome. Het hoogtepunt was natuurlijk de derby AS Roma-Lazio. Wat een sfeer en ambiance in dat stadion. We zaten op een geweldige plaats midden tussen de Roma supporters, jammer dat Roma verloren heeft van een beter en directer spelend Lazio. Reis prima geregeld met bus, vliegtuig en hotel (Camelia), wat gelegen is in een rustige stille wijk. Wel had het hotel ons een kamer toebedeeld op de eerste verdieping en de kinderen op de vierde verdieping. Dit hebben we gelukkig kunnen oplossen. Verder niets dan lof voor de organisatie, wat onze keus voor de tweede keer met Forza Voetbalreizen bevestigd.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!