We hebben ervan genoten!

Door Dhr. Bektas uit Schoten (NL)

Real Madrid vs. Valencia

We zijn dan meteen iets gaan eten en vervolgens de metro genomen (wat heel gemakkelijk en duidelijk ging) naar het stadion. Was echt de moeite!

De heenvlucht en terugreis was goed verlopen. Zelfs een half uurtje te vroeg aangekomen. Enkel het ophalen van onze bagage was niet duidelijk. Na half uur zoeken hebben we het toch gevonden. Taxis stonden al klaar dus binnen 20 min waren we in ons hotel (Tryp Madrid Plaza Espana). We hadden geluk dat we meteen op onze kamer mochten. Heel verzorgd en heel vriendelijk personeel. We zijn dan meteen iets gaan eten en vervolgens de metro genomen (wat heel gemakkelijk en duidelijk ging) naar het stadion. Was echt de moeite! Heel gemakkelijk om binnen te geraken. Erna nog lekker iets gaan eten. In het boekje stond dat er een lekkere tapasbar was daar hebben we naar gezocht maar vonden het niet. Het hotel was heel goed gelegen. Alles was voor ons gelopen hoe we het wouden. Danku :) We hebben ervan genoten!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen je graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!