Bedankt voor de perfecte organisatie.

Door Dhr. Lueks uit Terwolde (NL)

FC Barcelona vs. Osasuna

De openingsgoal kwam op naam van de meester zelf: Messi. Reis was goed georganiseerd en ook het Forza Voetbalreisgidsje over Barcelona was zeer duidelijk en overzichtelijk.

Afgelopen week met twee zoons geweest naar de wedstrijd Barcelona–Osasuna. Wedstrijd begon met de eerbetoging aan Messi ivm 500 doelpunten. Kippenvel kregen we toen de ster het veld op kwam en zijn naam door Camp Nou galmde. Barcelona trad niet op zijn sterkst aan mede door pijntjes opgelopen in de El Classico. Het was druk op Schiphol ondanks het vroege tijdstip van 03:45 uur. Toch verliep het inchecken zonder veel oponthoud. In Barcelona aangekomen, twee uur na vertrek, direct een taxi gepakt naar het hotel (Gran Hotel Torre Catalunya). De zon lachte ons tegemoet en heette ons meer dan welkom in Spanje. Bij het hotel aangekomen om 09:00 uur konden al wel inchecken echter de kamer was pas beschikbaar vanaf 12:00 uur. Kaartjes voor de wedstrijd waren al aanwezig en lagen in de kluis van het hotel. Vervolgens de metro gepakt en richting Camp Nou voor de stadion tour en bezoek aan het Barcelona museum. Hotel lag op slechts drie metrohaltes van het stadion, perfect centraal gelegen dus. We hebben onze ogen uitgekeken en de tijd ging dan ook snel. Van veld tot kleedkamer, spelerstunnel richting het veld tot de vrije trap van Ronald Koeman in het shirt van Barcelona alles hebben we gezien en op de gevoelige plaat gelegd. De volgende dag naar wedstrijd geweest en deze was grandioos en ondanks een aantal afwezigen zoals Louis Suarez, Neymar, Iniesta was Barcelona fantastisch om te zien. We hebben vele goals gezien van Barcelona (7x) maar ook de tegengoal van Osasuna vlak voor onze neus mocht er zijn. De openingsgoal kwam op naam van de meester zelf: Messi. Reis was goed georganiseerd en ook het Forza Voetbalreisgidsje over Barcelona was zeer duidelijk en overzichtelijk. Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie en het is echt voor herhaling vatbaar. Het enige minpuntje was het weer op de wedstrijddag en op de vertrekdag.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!