Bedankt voor dit onvergetelijke weekend.

Door Dhr. van Soest uit Ridderkerk (NL)

Real Madrid vs. FC Barcelona

Het is moeilijk om een hoogtepunt van deze reis te noemen, omdat heel de reis één groot hoogtepunt is geweest. Wij kijken er nu nog steeds met veel plezier op terug.

Wat een weekend zeg. Een perfect reisprogramma, drie volle dagen in Madrid, en een wedstrijd die ik en mijn zoons niet gauw zullen vergeten. In de tijd rond de wedstrijd hebben we het mooie Madrid bekeken. Natuurlijk stond voetbal centraal, zodat een bezoek aan Vincente Calderon en de stadiontour van Bernabeu niet mochten ontbreken. Imposante stadions. Hoe imposant werd nog eens benadrukt door de sfeer voor de wedstrijd rond het stadion en de ongeveer 80.000 aanwezige supporters in het stadion. Zorg echt dat je op tijd bent, want de aankomst van de spelersbus wil je niet missen. De wedstrijd had alles. Op Neymar na alle bekende spelers, een rode kaart, met 10 man terugkomen van een achterstand en het beslissende doelpunt van Messi in de allerlaatste seconde. Het is moeilijk om een hoogtepunt van deze reis te noemen, omdat heel de reis één groot hoogtepunt is geweest, Wij kijken er nu nog steeds met veel plezier op terug. Forza Voetbalreizen bedankt voor dit onvergetelijke weekend.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!