Barça Barça Baaarça...

Door Dhr. Loosvelt uit HCC Open (NL)

FC Barcelona vs. Sevilla

Zelfs voor wie niet van voetbal houdt, blijft een wedstrijd bijwonen in deze legendarische 'voetbaltempel' een onvergetelijke belevenis.

Barça Barça Baaarça... Het klonk al vertrouwd, maar sinds onze reis naar de mooiste stad van Europa, krijgen we het clublied van de Catalaanse trots maar niet uit ons hoofd. De sfeer in een kolkend Camp Nou valt dan ook met geen woorden te beschrijven. Zelfs voor wie niet van voetbal houdt, blijft een wedstrijd bijwonen in deze legendarische 'voetbaltempel' een onvergetelijke belevenis. Maar vergeet daarna vooral ook niet de stad in te trekken. Flaneren op de Rambla's, of langs de promenade bij Barceloneta, tapas eten in La Boqueria, de stad is veel meer dan voetbal alleen. Om van ene Antoni Gaudi nog maar te zwijgen. De stad is dan ook een magneet voor toeristen. Logisch want iedereen die er geweest is, komt zeker nog eens terug.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!