Die ouwe heeft genoten!

Door Dhr. Lugtenburg uit Rijswijk (NL)

Borussia Dortmund vs. Eintracht Frankfurt

Als verrassing voor onze vader hebben ik en mijn zus hem meegenomen naar Borussia Dortmund. Na vele verhalen over de beroemde "Gelbe wand" wilden we deze ervaren.

Als verrassing voor onze vader hebben ik en mijn zus hem meegenomen naar Borussia Dortmund. Na vele verhalen over de beroemde "Gelbe wand" wilden we deze ervaren en via eerdere ervaringen met Forza Voetbalreizen was er geen twijfel over hoe deze reis te boeken. We vertrokken vrijdag met de auto en na 2,5 uur kwamen we bij het hotel (Achat Premium Bochum) aan. Mooi en net hotel met een goede ligging. Kaartjes waren netjes bij het hotel afgeleverd en ons reis was echt begonnen. Het stadion maakte leeg al veel indruk op ons, maar tijdens de wedstrijd was het helemaal indrukwekkend. De sfeer in het gehele stadion en vooral op onze tribune (de Gelbe Wand) was fenomenaal). Had nooit veel met Duitsers maar ze hebben de verhalen waargemaakt. 90+3 minuten alleen maar zingen, springen en bier drinken. Verder waren er in de buurt nog een aantal stadions die we hebben bezocht (Schalke04, VfL Bochum) en door de centrale ligging van ons hotel makkelijk te bereiken. Mooie reis en het allerbelangrijkste, die ouwe heeft genoten! Tot de volgende reis!


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!