Het was echt top.

Door Mevr. Eekhout uit Zoetermeer (NL)

Sunderland vs. West Ham United

De kaartjes waren ook top, we mochten in de Black Cats Bar waar we ook een lunch kregen en zeer goede plaatsen om het voetbal goed te zien. Als we volgend jaar weer gaan wordt er zeker geboekt via Forza Voetbalreizen.

Was een goede verzorgde reis. Duidelijke uitleg hoe te komen bij de hotels en sloot allemaal goed aan. Het Hilton Garden Inn in Sunderland is zeker een aanrader om te verblijven, zeer goed hotel. Wij zijn Forza Voetbalreizen dankbaar voor het feit dat ze doorgaven dat we beter niet 2 dagen in Sunderland moesten blijven omdat dat daar niet veel te doen was. De 2e dag waren we dan ook in Newcastle. Het hotel Jurys Inn was ook dichtbij de metro dus makkelijk aan te lopen en te vinden. Het hotel was iets minder dan die in Sunderland maar aangezien je meer te doen heb in Newcastle was dit geen probleem. Het was echt top. Helaas voor Sunderland hadden ze niet genoeg aan het gelijkspel dus ze zullen nu wel degraderen. De kaartjes waren ook top, we mochten in de Black Cats Bar waar we ook een lunch kregen en zeer goede plaatsen om het voetbal goed te zien. Als we volgend jaar weer gaan wordt er zeker geboekt via Forza Voetbalreizen.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!