Meer dan de moeite waard.

Door Dhr. Maas uit Raamsdonksveer (NL)

Sevilla vs. Sporting Gijon

Een jubileumreisje naar Sevilla, want dit was alweer de vijfde keer dat we bij Forza Voetbalreizen een reis geboekt hebben. Barcelona (2x), Valencia en Londen gingen deze reis voor.

Een jubileumreisje naar Sevilla, want dit was alweer de vijfde keer dat we bij Forza Voetbalreizen een reis geboekt hebben. Barcelona (2x), Valencia en Londen gingen deze reis voor. Voorafgaand aan deze wedstrijd was de vorm bij Sevilla al een paar weken weg en ook tegen Gijon werd puntverlies geleden (0-0). Vijf weken daarvoor was Sevilla nog één van de kandidaten voor de titel. Ondanks onze eerste doelpuntloze voetbalreis was het toch weer de moeite meer dan waard. Sevilla is een prachtige stad waar van alles te beleven is. We hebben alle dagen tapas gegeten die verrassend verschilde van de tapas in Barcelona en Valencia, maar zeker zo lekker was. Het hotel (Las Casas de los Mercaderes) waar we verbleven zat midden in het centrum en van daaruit konden we mooie wandelingen door de stad uitstippelen, om vervolgens 's avonds vlakbij het hotel aan de tapas te gaan.


Deel dit verhaal
Ouder
Recenter

Klantenservice

De medewerkers van Forza zijn overal al geweest, en helpen u graag om een geschikte voetbalreis samen te stellen. Bel ons daarom gerust, ook 's avonds en in het weekend!